fbpx
Trustpilot
Karriere 2022-04-06T16:31:22+02:00
Loading...

En karriere hos Fair-Erstatning, for dem med hjertet på det rigtige sted:

Læs mere om hvilken arbejdsplads Fair Erstatning er. Læs mere om hvilke ledige stillinger vi har nedenfor for. Hvis du dog mener at vi netop mangler dig på teamet til en stilling der ikke er opslået er velkommen til at sende en ansøgning og CV på job@fairerstatning.dk

  • Fleksible arbejdstider

  • Uformel miljø med højt til loftet

  • Sparring og udvikling i højsædet.

Hos Fair Erstatning har vi fokus på vores klienter, derfor er det som jurist eller specialist lige så vigtigt at være god til kundepleje som det er at være vigtigt indenfor sit felt, for i den samlede pakke vægter kundepleje ligeså meget som speciale i sit fag hos Fair Erstatning.

Hos Fair Erstatning er det vigtigt for os at vores medarbejer er dem selv, vi lever efter princippet om at dem der trives socialt også trives fagligt derfor ønsker vi at vi  alle bidrager til at alle kan trives på arbejdspladsen.

Work Life Balance er ikke blot et begreb hos os, men mere noget vi praktisere til dagligt, derfor er det vigtigt for os at vores medarbejder både trives på arbejde og i det privat samt ikke arbejder mere end hvad godt er.

Har man gjort et godt stykke arbejde, for klienter eller for virksomhedden internt så belønner vi dette for at vise at vi værdsætter en medarbejders indsat. Det mener vi er fair, da værdsætte medarbejder altid trives bedre.

JURIST – SKADERSAGER

Associate   •   Hvidovre, Danmark

Vi søger en jurist med erfaring indenfor skadesager samt deres proces. Du skal tidligere have siddet med lignende sager.

SEND CV + ANSØGNING

STUDENTERMEDHJÆLPER – STUD.JUR

Studentmedhjælper   •   Hvidovre, Denmark

Vi søger en studentermedhjælper med erfaring indenfor skadesager samt deres proces. Du skal tidligere have siddet med lignende sager.

SEND CV + ANSØGNING