fbpx
Trustpilot
VOLDSSKADE 2020-01-18T17:11:13+02:00

VOLDSSKADE

Hvis du har været udsat for vold, så kan du formentlig kræve erstatning herfor. Du skal dog være opmærksom på, at voldsoffererstatning kræver, at der sker anmeldelse til politiet normalt inden for 24 timer og i særlige tilfælde inden for 72 timer efter den voldelige handling. Du skal huske at søge erstatning indtil senest 2 år efter voldsepisoden.

Det er vigtig at bemærke, at erstatning som følge af vold ikke kræver, at gerningsmanden er kendt.

Det er både krav for personskade og tingskade, som kan forsøges dækket.

Erstatningskravet bliver behandlet at Erstatningsnævnet, som udbetaler erstatningen.

NO CURE NO PAY – INGEN ERSTATNING INGEN REGNING!

Vores professionelle og skarpe jurister behandler alle typer af sager om erstatning, på et ”no cure no pay” princip. Dette betyder, at du udover et mindre sagsoprettelsesgebyr, ikke betaler for den videre behandling af din sag.

Du betaler således KUN, hvis vi får tilkendt dig en erstatning.

Ingen erstatning – ingen regning!

START DIN SAG NU

Trafikulykke

Har du været ude for en trafikulykke, hvor en anden bil var involveret, kan du muligvis kræve erstatning fra modpartens ansvarsforsikring.

Arbejdsulykke

Har du været ude for en ulykke, mens du var på arbejde, og har du fået en skade, kan du kræve erstatning fra din arbejdsgivers forsikring.

Patientskade

Har du været udsat for fejlbehandling i sundhedsvæsenet for eksempel hos din egen læge eller på sygehuset, kan du være berettiget til erstatning. Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Andre ulykker

Du kan være berettiget til erstatning for andre typer af skader, for eksempel som følge af fald på et glat fortov, hundebid eller hestespark.

Piskesmæld

Piskesmæld er en fysisk skade, som hyppigt opstår som følge af en trafikulykke, men kan også forårsages i forbindelse med vold, et kraftigt ryk, skub, slag eller ved et fald.