fbpx
Trustpilot
TRAFIKULYKKER 2020-02-04T17:50:41+02:00

TRAFIKULYKKER

Størstedelen af alle personskader skyldes trafikulykker. Dette skyldes bl.a., at der i færdselsloven gælder objektivt ansvar, som gør føreren af bilen ansvarlig, uanset om denne er skyld i ulykken eller ej. Det er derfor typisk ikke et problem at finde den erstatningsansvarlige ved trafikuheld.

Trafikskader er af sin natur forbundet med fart, hvorfor skader herved ofte er mere alvorlige. Det er derfor også en personskade, som ofte giver mulighed for at få dækning gennem flere forskellige erstatningsformer herunder fx helbredelsesudgifter, varigt mén, erhvervsevnetab, tab af forsørger mv.

NO CURE NO PAY – INGEN ERSTATNING INGEN REGNING!

Vores professionelle og skarpe jurister behandler alle typer af sager om erstatning, på et ”no cure no pay” princip. Dette betyder, at du udover et mindre sagsoprettelsesgebyr, ikke betaler for den videre behandling af din sag.

Du betaler således KUN, hvis vi får tilkendt dig en erstatning.

Ingen erstatning – ingen regning!

START DIN SAG NU

Arbejdsulykke

Har du været ude for en ulykke, mens du var på arbejde, og har du fået en skade, kan du kræve erstatning fra din arbejdsgivers forsikring.

Voldsskade

Hvis du er blevet udsat for vold, kan du have krav på erstatning. Voldsofferskader skal anmeldes til politiet inden for 72 timer efter voldsepisoden.

Patientskade

Har du været udsat for fejlbehandling i sundhedsvæsenet for eksempel hos din egen læge eller på sygehuset, kan du være berettiget til erstatning. Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Andre ulykker

Du kan være berettiget til erstatning for andre typer af skader, for eksempel som følge af fald på et glat fortov, hundebid eller hestespark.

Piskesmæld

Piskesmæld er en fysisk skade, som hyppigt opstår som følge af en trafikulykke, men kan også forårsages i forbindelse med vold, et kraftigt ryk, skub, slag eller ved et fald.