fbpx
Trustpilot
PISKESMÆLD 2020-02-04T17:50:13+02:00

PISKESMÆLD

Piskesmæld, også kaldet whiplash, udgør dét, man kalder en ”usynlig skade” og kan derfor være svært at bevise. Piskesmæld opstår som følge af en pludselig og hård fysisk påvirkning af nakken og hovedet og opstår typisk ved færdselsuheld. Følgerne af piskesmæld kan både opstå som hukommelsestab, nakke eller hovedsmerter eller koncentrationsbesvær. Ved piskesmæld er det derfor ekstra vigtigt, at du mærker noget unormalt, kontakter din læge, så det bliver noteret i din lægejournal.

Erstatningsposterne er ens med de poster, man kan kræve i andre personskadesager.

NO CURE NO PAY – INGEN ERSTATNING INGEN REGNING!

Vores professionelle og skarpe jurister behandler alle typer af sager om erstatning, på et ”no cure no pay” princip. Dette betyder, at du udover et mindre sagsoprettelsesgebyr, ikke betaler for den videre behandling af din sag.

Du betaler således KUN, hvis vi skaffer dig en erstatning.

Ingen erstatning – ingen regning!

INGEN BINDING

Udfylde skemaet for at se om du kan få erstatning. Det tager kun et øjeblik. Du forpligter dig på ingen måde.

START DIN SAG NU

Trafikulykke

Har du været ude for en trafikulykke, hvor en anden bil var involveret, kan du muligvis kræve erstatning fra modpartens ansvarsforsikring.

Arbejdsulykke

Har du været ude for en ulykke, mens du var på arbejde, og har du fået en skade, kan du kræve erstatning fra din arbejdsgivers forsikring.

Voldsskade

Hvis du er blevet udsat for vold, kan du have krav på erstatning. Voldsofferskader skal anmeldes til politiet inden for 72 timer efter voldsepisoden.

Patientskade

Har du været udsat for fejlbehandling i sundhedsvæsenet for eksempel hos din egen læge eller på sygehuset, kan du være berettiget til erstatning. Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Andre ulykker

Du kan være berettiget til erstatning for andre typer af skader, for eksempel som følge af fald på et glat fortov, hundebid eller hestespark.